FC Utrecht On Tour was bij de feestelijke opening van het vernieuwde complex van DEV Doorn. Bij de club in Doorn werd zaterdag het nieuwe clubgebouw en het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen.

FC Utrecht gaf op Sportpark Tuilland een clinic voor meer dan honderd jeugdspelers. De training voor spelers van de E- en D-pupillen en de C- en B-junioren werd geleid door trainers van FC Utrecht onder leiding van voormalig FC Utrecht-speler en trainer Koos van Tamelen.

Hoogtepunt tijdens FC Utrecht On Tour was het bezoek van keeper Robbin Ruiter aan het vernieuwde complex. De doelman kwam een aantal penalty’s stoppen. Na afloop deelde de doelman handtekeningen uit.

RAC-club
DEV Doorn is één van de 76 RAC-clubs waar FC Utrecht een nauwe band mee onderhoudt. RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Daar kunnen de talenten zich verder ontwikkelen in een professionele omgeving. Daarnaast ondersteunt FC Utrecht de clubs in uiteenlopende aspecten van het voetbal. Van het geven van adviezen voor trainingen, het geven van clinics en het opstellen van een technisch beleidsplan.

Photoset not found

Geef een reactie