Dit jaar organiseert V.V. Kamerik voor de 26ste keer het internationaal pinkstertoernooi voor A-junioren. In de afgelopen 25 jaar hebben teams deelgenomen uit diverse Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Engeland.

Gedurende het toernooi zal er als een rode draad gestreden worden om de Penalty Bokaal. Op zaterdag strijden de spelers van de deelnemende teams om een plaats in de finale welke op zondag plaatsheeft. Tijdens de finale ligt er een echte uitdaging voor de spelers klaar. Men mag dan proberen om de keeper van FC Volendam, Robbin Ruiter, te verschalken om vervolgens met de felbegeerde beker aan de haal te gaan. De finale begint zondag 23 mei om 15:00 uur.

Bekijk ook de flyer voor meer informatie.

2 reacties op “Robbin Ruiter 23 mei te gast bij V.V. Kamerik”

 1. Gisella zegt:

  Heey Robbin,

  Ik vond het super tof dat je bij ons langs kwam!
  Ik vroeg me alleen af of je de foto’s al hebt?

  Groetjes Gisella (dochter van Luuk:-))

 2. RobbinRuiter zegt:

  De foto’s die zijn gemaakt tijdens het toernooi van V.V. Kamerik staan inmiddels op de site! Kijk onder het kopje ‘foto’s’ en dan linksonder staan ze in de galerij (boven ‘wijzig dit bericht’)

Geef een reactie