Tim Bakens maakt het seizoen af als aanvoerder van FC Volendam. Hij volgt Paul de Lange op, die de aanvoerdersband vorige week inleverde wegens een geschil met trainer Johan Steur.
“Ik vond Tim een logische keus, omdat hij als verdediger de boel kan neerzetten. Jack Tuyp blijft reserve-aanvoerder”, verklaart Steur zijn keuze voor Bakens tegenover het Noordhollands Dagblad. Bakens keerde in januari terug bij Volendam na een vruchteloos avontuur bij Sparta Rotterdam.

Oud-aanvoerder De Lange werd met Kelvin Maynard vorige week geschorst vanwege een onderlinge ruzie, maar keren maandag weer terug in de selectie van Volendam. “Wat mij betreft zetten we er een streep onder. Ik hoop dat Paul er ook zo over denkt, want we moeten toch samen verder.”

De Lange haalde na zijn schorsing stevig uit naar Steur. Hij gaf aan onder deze trainer geen aanvoerder meer te willen zijn. Steur volgde de onlangs vertrokken Edward Sturing op als trainer.

Geef een reactie